saamstaan = je realiseren dat je niet alleen bent - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van erick - WaarBenJij.nu saamstaan = je realiseren dat je niet alleen bent - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van erick - WaarBenJij.nu

saamstaan = je realiseren dat je niet alleen bent

Door: eric gijssen

Blijf op de hoogte en volg

10 Juni 2005 | Spanje, Barcelona

want: via de website www.waarbenjij.nu heb ik eens gekeken wie er nog meer in Nicaragua uithangen, en dat blijken ruim 50 nederlandstaligen te zijn met een waarbenjij.weblog !

dus zo uniek ben ik nu ook weer niet. heb zojuist zitten lezen in het dagboek van roos en gabri (roosengabri.waarbenjij.nu), die als stagiairs werken in een ziekenhuis in managua
En het lijkt me leuk om eens te ontdekken wat al die andere mensen daar aan het doen zijn
(diegenen die in San Rafael del Sur zitten: dat is de badplaats van de toeristen, dus dan weet je het wel: de woorden rum en beach komen erin voor
maar ik moet natuurlijk eerst hun dagboeken lezen om te ontdekken of ik hier niet bevooroordeeld ben)