foto's geplaatst - Reisverslag uit Managua, Nicaragua van erick - WaarBenJij.nu foto's geplaatst - Reisverslag uit Managua, Nicaragua van erick - WaarBenJij.nu

foto's geplaatst

Door: eric gijssen

Blijf op de hoogte en volg

11 Juli 2005 | Nicaragua, Managua

ik ben weer terug in Managua, en heb zojuist de foto's van de afgelopen dagen bij de verschillende berichten geplaatst.
En als bonus nog een aantal foto's van de vergaderingen van de mensen van ASOTRAEXDAN, een week geleden.

• 12 Juli 2005 - 19:08

Veronique:

Heb bij de dirigentes wanhoig gezocht naar een vrouwelijke .... geen probleem als de vrouwen koken en water halen, maar toch leuk als ze hun woordje mee mogen zeggen
    Blijkbaar is dat nog niet in orde of was de foto niet ok

• 12 Juli 2005 - 20:17

Eric:

een mengeling van de twee: mijn gsm maakt geen hyperscherpe kwaliteitsfoto's, maar het aantal vrouwen onder de dirigentes is inderdaad beperkt. maar: niet alle mannen voeren het woord, de weinige vrouwen die er zijn, zijn echter niet op hun mondje gevallen en nemen allemaal het woord. en: er wordt ook naar hen geluisterd. tijdens de vergadering van de foto's was ook een vrouw aanwezig die de arbeiders van de suikerplantages vertegenwoordigde. zij kwam de bananeros vertellen over de ervaringen van hun collega's in het suikerriet